2021-01-04 16:44:05• hírek • Szatmár.ro

Őrzi első helyét a Malle Moto kategóriában Gyenes Emánuel

Kemény napon vannak túl a Dakar-résztvevők, köztük Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője.

A második versenynapon Bisha és Wadi Ad-Dawasir között haladt a mezőny, egy meglehetősen gyors pályán. Persze nem hiányoztak a homokdűnék sem, melyek némelyike igen puha volt – igazi küzdelem volt átkelni rajtuk, ahogy a szatmári motoros is írja Facebook-oldalán.
 

A 228 kilométer összekötő és 457 kilométer mért szakaszt jelentő versenynapot Mani a 35. helyen fejezte be, összetettben pedig a lista 32 helyén áll. A második futamon 4 óra, 57 perc és 19 másodperc volt az ideje.


Ez a teljesítmény a Malle Moto kategóriában harmadik helyet jelentett, a futam legjobbja a litván Arunas Gelazninkas lett, mindössze 1 perccel és 11 másodperccel jobb időt motorozva. A kategória összetett pontlistáján ezzel nem került veszélybe Gyenes Emánuel első helye: közel négy perc az előnye Gelazninkasszal szemben.


"Hosszú napunk volt, örülök, hogy befejeződött. Több mint 450 kilométer volt a mért szakasz. Voltak gyors szakaszok, de lágy dűnék is, összességében tehát egy jó futamon vagyunk túl" - nyilatkozta a futamot követően Mani.


A keddi, harmadiki futam sem lesz rövid: a 227 kilométeres összekötő szakaszhoz 403 kilométer mért szakasz társul Wadi Ad-Dawasir környékén - ugyanis innen indul és ide is érkezik a mezőny.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: